In România

Termenul de livrare pentru comenzile de pe teritoriul României este de circa 2-3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen poate suferi modificari din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  •          Gratuit pentru comanda de minim 399 lei;
  •          19 lei pentru comenzi in raza de acoperire a Fan Curier.

ATENTIE: Daca localitatea dumneavoastra nu se afla in raza de acoperire a curierului rapid, se poate plati o taxa pentru km suplimentari si veti fi contactati telefonic sau prin email pentru a stabili varianta cea mai convenabila de livrare.

Livrarea se face de catre Curier rapid, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre HainedeMarca.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

 Livrarea cu Posta Romana/ PrioriPost termen de livrare 2 /4 zile lucratoare cost oriunde in Romania 19 lei.

In afara teritoriului României

Trimitem coletul prin curier rapid, dar costul exact al transportului suportat de cumparator se calculeaza in functie de greutatea coletului si destinatie.

Veti fi contactati telefonic sau prin email pentru a stabili varianta cea mai convenabila de livrare.