Incaltaminte de firma Nike
24
Jun
0
System Administrator Blog Home
Incaltaminte de firma Nike

Cea mai faimoasa marca sportiva din lume a aparut in 1972 si poarta numele zeitei grecesti a Victoriei: NIKE. Fondatorii Bill Bowerman si Phil Knight si-au realizat viziunea asupra unui brand sportiv inovator, autentic si inspirat, conceput de atleti pentru sportivi. Ideea lor de orientare, "de a aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet din lume", se aplica si astazi si se reflecta in fiecare linie de produse NIKE, fie fotbal, alergare, sport Nike, training sportiv, . Gama completa a produselor Nike este caracterizata de o tehnologie inovatoare, datorita careia fiecare sportiv isi poate exploata pe deplin potentialul.

Cea mai faimoasa marca sportiva din lume a aparut in 1972 si poarta numele zeitei grecesti a Victoriei: NIKE.

Fondatorii Bill Bowerman si Phil Knight si-au realizat viziunea asupra unui brand sportiv inovator, autentic si inspirat, conceput de atleti pentru sportivi.

Ideea lor de orientare, "de a aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet din lume", se aplica si astazi si se reflecta in fiecare linie de produse NIKE, fie fotbal, alergare, sport Nike, training sportiv, . Gama completa a produselor Nike este caracterizata de o tehnologie inovatoare, datorita careia fiecare sportiv isi poate exploata pe deplin potentialul.

Leave your comment