LACOSTE Sneachers

SNEACHERS LACOSTE 

COD 7-34CAM0023082

stoc epuizat

450,00 RON
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

CATEGORIE: incaltaminte sport

PRODUCATOR: LACOSTE

CULOARE: alb

INTERIOR: textil

EXTERIOR: textil + sintetic

TALPA: cauciuc

COD : 7-34CAM0023082

Despre brand

Marc Jacobs (nascut pe 9 aprilie 1963) este un designer american de moda. El este designerul capului pentru propria sa eticheta de moda

Jacobs a fost unul dintre primii designeri de moda care a stabilit aceasta "estetica de strada inteleapta" -o mica picatura. Marc Jacobs este cunoscut si pentru campanii AD avantajoase, adesea reprezentand un grup de icoane culturale si artisti in locul modelelor traditionale de moda in setari minutioase si fotografiate de fotografi de profil. In 2015, Jacobs a lansat o campanie populara care include artisti, celebritati si icoane culturale precum Sofia Coppola, Cher, Willow Smith, Winona Ryder, Daisy Lowe si Anthony Kiedis

LACOSTE
LACOSTE SNEACHERS

No customer reviews for the moment.